zavřít
Upravit životopis

Životopis

Fancy (vlatním jménem Manfred Alois Perilano) je německý zpěvák taneční hudby. Byl populární hlavně v 80. letech 20. století. Jeho první hit se jmenoval Slice me nice (1984) a byl tak úspěšný, že se okamžitě vyšplhal na přední příčky hitparád. Mezi další jeho hity patřily např. písně Bolero (Hold Me In Your Arms Again), Lady of Ice, Chinese Eyes & Flames of Love.

Spolupracoval s producentem a skladatelem Anthony Monnem a francouzskou zpěvačkou Amandou Lear.

Vystudoval astrologii a esoteriku.

Diskografie:
1985: Get Your Kicks
1986: Contact
1988: Flames of Love
1988: Gold
1988: Gold Remix
1989: All My loving
1990: Five
1991: Six: Deep In My Heart
1994: It\'s Me
1995: Blue Planet Zikastar
1996: Colours Of Life
1996: Christmas In Vegas
1998: Hit Party
1998: Best of
1998: Blue Planet (\'99er Version)
1999: D.I.S.C.O.
2000: Strip Down
2001: Deep In My Heart (Neuauflage von "Six")
2001: Fancy For Fans
2001: Locomotion
2003: Best of... - Die Hits Auf Deutsch
2004: Greatest Hits
2004: Voices From Heaven