zavřít
Upravit životopis

Životopis

Keisha Buchanan se nachází v britské dívčí hudební skupině Sugababes. Keisha se narodila v Londýně, ale pochází z Jamaické rodiny. Keishe bylo 16 když skupina Sugababes vydala svůj prwní hit Overload. Píše texty k písním

Zajímavosti:
Keisha pracovala s umělci jako Crazy tich, Wayne Williams a Asher D. To co dokáže Keishu naštvat jsou lidé, kteří soudí někoho, podle toho co slyšeli. Keisha ráda cpe své nohy do bot, které jsou na ní moc malé a dělají jí nohu menší. Keishin vtípek na večírek je otočit si ucho naruby, ale byla varována doktorem, aby s tím přestala, protože by mohla mít ucho jako květák.

Sourozenci: bratr Shane

Filmografie:
2006 Prince's Trust 30th Birthday: Live, The ...Performer
2005 Tickled Pink ...Performer
2004 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 ...Performer
2003 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2003 ...Performer
2002 2002 Top of the Pops Awards ...Performer
2001 Party in the Park 2001 ...Performer

Mohli by vás také zajímat…