Ostřílený barmanský profík z Vídně svůj první drink namíchal v roce 1993. Byla to neskutečná náhoda, protože hned s prvním drinkem pronikl do tehdy jediného Flair Baru v Rakousku. O této příhodě Tom říká, že byl zkrátka ve správný čas na správném...
Životopis
Ostřílený barmanský profík z Vídně svůj první drink namíchal v roce 1993. Byla to neskutečná náhoda, protože hned s prvním drinkem pronikl do tehdy jediného Flair Baru v Rakousku. O této příhodě Tom říká, že byl zkrátka ve správný čas na správném místě. Barmanskou práci si pochvaluje, stala se jeho životem.
Za největší poslání považuje (mimo míchání koktejů) neustálou a veselou komunikaci s hosty. Během svoji kariéry stačil obsloužit mnoho celebrit. Nejvíce vzpomíná na míchání drinku pro herečku Whoopi Goldberg nebo modelku Evu Herzigovou. A Tomův barmanský rekord? 5000 koktejlů pro 6000 hostů za jeden večer.
Tom Sipos je jedním z porotců třetího ročníku největší Flair Bartending Show, Havana Club Cocktail Show 2010, která se uskuteční dne 9.9.2010 v pražském klubu Roxy.
Plakát akce:
Za největší poslání považuje (mimo míchání koktejů) neustálou a veselou komunikaci s hosty. Během svoji kariéry stačil obsloužit mnoho celebrit. Nejvíce vzpomíná na míchání drinku pro herečku Whoopi Goldberg nebo modelku Evu Herzigovou. A Tomův barmanský rekord? 5000 koktejlů pro 6000 hostů za jeden večer.
Tom Sipos je jedním z porotců třetího ročníku největší Flair Bartending Show, Havana Club Cocktail Show 2010, která se uskuteční dne 9.9.2010 v pražském klubu Roxy.
Plakát akce: