zavřít
Upravit životopis

Životopis

Martina Menšíková-dcera herce Vladimíra Menšíka, po absolutoriu studia herectví na Pražské konzervatoři působila ve svém prvním angažmá v kolínském divadle. Poté působila ve svobodném povolání. Hostovala v Divadle Semafor, v Činoherním klubu. V současnosti hraje v Divadle Na Jezerce.

Kromě herectví se také aktivně věnuje moderování a dabingu. V roce 2005 obdržela za dabing Cenu Františka Filipovského za nejlepší ženský herecký výkon.

Filmografie, výběr
2006 Prachy dělaj člověka
2002 Kameňák
1998 Tři králové (seriál)
1994 Nesmluvená setkání (film)
1992 Perfektní manžel
1991 Co teď a co potom?' (seriál)
1988 Druhý dech (seriál)

Mohli by vás také zajímat…