zavřít
Upravit životopis

Životopis

Diskografie a projekty:

Kapela Brian
- 1989 ? - demo 1989
- Death Metal Session - Čelem ke zdi 1990
- Čelem ke zdi 1991
- Příliv 1994
- Klaunova zpověď - Přátelství na n-tou 1994

Kapela Alkehol
- S úsměvem se pije líp 1993
- 13 fláků od Kaťáků - Hlupák váhá 1993
- Alkeholism 1994
- Na zdraví 1995
- Odpočívej v pokoji 1996
- 100 % 1997
- Alkohol, to je moje milá 1998
- Metla lidstva 1999
- Pili jsme a budem 2000
- Planeta vopic 2002
- Už se to smaží a peče 2003
- Kocovina 2005
- Dvanáctka 2006
- Johoho 2008
- Pojďme se napít 2010
- 20 let na tahu 2011
- Do bezvědomí 2012
- R.U.M. 2014

Kapela Harlej
- Aj mena ou bejby hel 1995
- Krišna 1997
- Harlejova kometa 1998
- Zastavte tu vodu 2000
- Musíme se pochválit, máme auto z (M)mostu 2002
- Když chválím, tak sebe 2004
- DVD Když chválíme, tak Vás - part I. 2005
- Čtyři z punku a pes 2006

T.Rauer
- Příběh - hudba k divadelnímu představení Příběh 1996

Mrazík
- Mrazík - sbor 1998

A. Brichta
- American Bull - Nekonečná ( autorství ) 2001
- Anděl posledního soudu - Sirael ( autorství ), Sex a pistole ( autorství, kytara ) 2003

Komunální odpad
- Cesty do nebe - Obrazy ( autorství, kytara, basa ) 2006